Konsultacije za upotrebu lekova protiv gojaznosti

Saznajte sve o leku za mršavljenje

Na našem tržištu je registrovan lek za smanjenje telesne mase koji proizvodi poznata svetska farmaceutska kompanija.

Bezbednost leka

Lek je ispitan i prošao je sve kliničke studije efikasnosti i bezbednosti. Odobren je od strane Agencije za lekove i medicinska sredstva u Srbiji, Evropske agencije za lekove i FDA.

Kome je sve namenjen

Ovaj lek je namenjen osobama sa ITM (indeks telesne mase) 30 i većim, bez pridruženih oboljenja, ili ITM 27 ako postoje udružena oboljenja poput povišenih vrednosti krvnog pritiska, predijabetesa ili dijabetes melitusa tip 2, povišenih vrednosti holesterola ili opstruktivne apneje u snu. Može se primenjivati i kod dece između 12 i 17 godina sa telesnom masom većom od 60kg i gojaznošću.

Kako deluje

Lek regulišpe apetit, povećavajući osećaj punoće i sitosti, istovremeno smanjujući osećaj gladi i potencijalne konzumacije hrane, što posledično dovodi do gubitka telesne mase.

Kako mogu doći do leka

Lek se mora primenjivati isključivo prema indikacijama i uputstvima postavljenim od strane lekara i uz stalni nadzor i praćenje zdravstvenog stanja.

Kako se primenjuje

Može se aplikovati u bilo koje doba dana bez obzira na obroke, ali se preporučuje primena u isto doba dana.

Kako treba da se hranim dok uzimam lek

Veoma je bitno primenjivati lek uz balansirani plan ishrane i povećanu fizičku aktivnost. Prvo, zato što je dokazano da su rezultati smanjivanja telesne mase održivi, a drugo, zato što se na taj način očekuje i korekcija životnih navika i održavanje kvaliteta zdravog životnog stila.

Sve informacije o primeni leka, odgovarajućem nutritivnom planu i fizičkoj aktivnosti možete dobiti od stručnjaka u Struktura centru.

Želite da se oslobodite viška kilograma i povratite kontrolu nad životom?

Pozovite nas odmah i zakažite svoju konsultaciju sa našim specijalistom!

Pošaljite nam E-mail

Pošaljite nam email i mi ćemo Vam u najkraćem roku odgovoriti na sva Vaša pitanja i zahteve za konsultacijama.