O Nama

Zašto je Struktura pravi izbor za Vas?

Naš tim čine lekari, nutricionisti i treneri sa dugogodišnjim iskustvom.

Ukoliko Vam je potrebna medicinska pomoć vezana za disbalans hormonskog sistema, oboljenja gastrointenstinalnog trakta, kardiovaskularnog sistema ili lečenje gojaznosti, možete se obratiti našim stručnjacima koji uz saradnju sa nutricionistom, psihijatrom ili trenerom pružiti najbolja rešenja za Vaš problem.

Ako ste do sada više puta pokušavali da oslabite, a to se završavalo neuspehom ili se kilaža posle određenog vremena vraćala, pravo je vreme da nam se obratite. S obzirom da uz višak kilograma često idu i komorbiditeti (pridružena oboljenja koja postoje zajedno sa glavnim oboljenjem- gojaznošću), jako je bitno u proces mršavljenja uključiti lekare određenih specijalnosti, kao što su endokrinolog, psihijatar,  kardiolog, gastroenterolog, reumatolog…

Uz pomoć naših stručnjaka možete saznati koji je pravi način mršavljenja za Vas, da li je to samo nutritivna podrška i povećanje fizičke aktivnosti ili Vam je potrebno neko pomoćno sredstvo, kao što je lek za mršavljenje, intragastrični balon ili operacija želuca.

MISIJA

Naša misija je da vrhunski tim stručnjaka svojim individualnim pristupom pomogne klijentima da ostvare stanje poboljšanog fizičkog i psihičkog zdravlja.

VIZIJA

Naša vizija je da budemo sinonim za centar koji praćenjem najnovijih trendova u medicini, postavlja standarde u lečenju i individualnom pristupu pacijentu.

NAŠA VREDNOST

TIMSKI RAD – Na jednom mestu pacijenti mogu dobiti sva rešenja, a timskim radom postižemo da ishodi lečenja i mršavljenja budu bolji i održiviji.

Naš pristup

Svi znamo da je u procesu mršavljenja bitno da unos kalorija bude manji od potrošnje. Pacijentima je lako reći da jedu manje, a vežbaju više, međutim da je to tako jednostavno, svi bismo to radili bez ikakvih problema!

Na osnovu dugogodišnjeg iskustva sa pacijentima koji se bore sa težinom, naše medicinsko iskustvo nas je naučilo upravljanjem procesima mršavljenja koji su veoma složeni.

Ljudi dobijaju na težini iz različitih razloga, kao što su hormonski, psihološki, medicinski… Zato ne postoji jedno rešenje za tako kompleksan problem, već se mora pristupiti sa više strana.

Stručnjaci Struktura centra pronalaze osnovni uzrok povećanja telesne težine, a uz individualni pristup Vam pomažu da smršate i obezbeđuju alate za dugoročno održavanje težine.

Pomažemo Vam da nađete odgovore na mnogobrojna pitanja:

  • Zašto jedem ili se prejedam?
  • Kako da prevaziđem žudnju za hranom?
  • Zašto ne ogladnim u pravo doba dana?
  • Kako mogu da sprečim emocionalno jedenje?